11 12 13

 

 

IMG 0569На 08.06.2017 г. в хотел „Интернационал“, к.к. „Златни пясъци“, участници в обучение, реализирано в рамките на проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), с водеща организация Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD), проведоха среща, за да споделят коментари и впечатления от своята работа с обучителната он-лайн платформа. Участие в срещата взе и президентът на EASPD Джеймс Кроу.
Основен фокус на срещата бе по-нататъшното разпространение на он-лайн платформата за обучение сред доставчиците на социални услуги в България, както и допълването й с полезна информация за добри практики на доставчиците на услуги за хора с увреждания в България.
Участниците споделиха, че е добра идея платформата да се преведе на български език, за да е достъпна за по-широк кръг от заинтересовани страни, както и провеждането на по-мащабна информационна кампания за нейното популяризиране.
На 16.06.2017 г. в Белфаст, Северна Ирландия, ще се състои заключителен семинар в рамките на проект D-LoT, в който ще участват представители на всички организации-партньори по проекта, в т.ч. на Национален алианс за социална отговорност (НАСО) и Агенция за социално развитие „Вижън“.

IMG 0484

IMG 0488

IMG 0503

IMG 0552

IMG 0557
IMG 0576

 

 

 

 

 
Тази публикация е част от проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), финансиран от Stavros Niarchos Foundation. Фондацията не носи никаква отговорност за съдържанието й и гледните точки, изразени в нея.
14