11 12 13

 

 

image7 7В рамките на първата световна конференция по „подкрепена“ заетост „Заетост за всички – глобална перспектива“, в Белфаст на 16 юни 2017 г., се проведе заключителен семинар по проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), ръководен от Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD). В семинара взеха участие представители на 15-те страни-партньори по проекта, вкл. председателите на Агенция „Вижън“ Жанета Георгиева и Национален алианс за социална отговорност (НАСО) Георги Георгиев, както и Илина Чолакова – Специалист „Социални дейности“ към Агенция „Вижън“ и обучаемо лице по проекта.
Целта на семинара бе участниците да споделят своя опит по отношение имплементирането на проекта, да обсъдят постигнатите резултати, както и да обменят идеи за това как да ги надградят в бъдеще. Едни от основните предложения бяха он-лайн платформата за обучение да се преведе на родните езици на участниците, както и да се продължи споделянето на информация чрез изградения Knowledge Centre.
По време на Общото събрание на членовете на EASPD обучаемите лица и менторите, завършили успешно обучението по проекта, бяха отличени в церемония по награждаване и получиха сертификати за участие.

image6 6 image3 3 image2 2

 

 

 

 

 

 

image9 9 image10 10 DSCN0498

 

 

 

 

 

 


Тази публикация е част от проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), финансиран от Stavros Niarchos Foundation. Фондацията не носи никаква отговорност за съдържанието й и гледните точки, изразени в нея.
14