Агенция за социално развитие – ВИЖЪН

член на НАСО и EASPD

Творчески пленер в Балчик

На 11 май 2022г. потребители на Агенция за социално развитие Вижън имаха възможност да бъдат част от еднодневен Творчески пленер, включващ дестинациите Теке „Ак Язълъ баба – Св. Атанас“ – Оброчище, Държавен културен институт „Културен център „ДВОРЕЦА“, Университетска ботаническа градина – гр.Балчик, Исторически музей, Етнографски музей и Художествена галерия в гр. Балчик. Част от творческия тур беше и посещението на Изложба „Послание от морето“ с прекрасните картини на Златка Божилова.
  
Този ден беше незабравим момент, изпълнен с много преживявания, слънце, цветя и красиви гледки. Участниците видяха и научиха много нови неща, преодоляха различни препятствия и създадоха нови приятелства.
  
Агенция за социално развитие Вижън изказва благодарност към домакините за топлото посрещане и за търпението и вниманието, с което се отнесоха към потребителите.
 
Специални благодарности и към Орфей Холидейс, които ни съдействаха пътуването  да бъде безопасно и изпълнено с много интересна и полезна информация за местата за посещение. Благодарност отново на всички, които съдействаха това събитие да се случи и на нашите потребители, които макар и уморени, се прибраха у дома с големи усмивки.
  
Това събитие беше част от поредицата мероприятия, които Агенция за социално развитие Вижън организира във връзка с честването на своята 25-годишнина.