Агенция за социално развитие – ВИЖЪН

член на НАСО и EASPD

Творчески пленер в Балчик

Ботаническа градина Балчик Вижън
На 11 май 2022г. потребители на Агенция за социално развитие Вижън имаха възможност да бъдат част от еднодневен Творчески пленер, включващ дестинациите Теке „Ак Язълъ баба – Св. Атанас“ – Оброчище, Държавен културен институт „Културен център „ДВОРЕЦА“, Университетска ботаническа градина – гр.Балчик, Исторически музей, Етнографски музей и Художествена галерия в гр. Балчик. Част от творческия тур беше и посещението на Изложба „Послание от морето“ с прекрасните картини на Златка Божилова.
  
Този ден беше незабравим момент, изпълнен с много преживявания, слънце, цветя и красиви гледки. Участниците видяха и научиха много нови неща, преодоляха различни препятствия и създадоха нови приятелства.
  
Агенция за социално развитие Вижън изказва благодарност към домакините за топлото посрещане и за търпението и вниманието, с което се отнесоха към потребителите.
 
Специални благодарности и към Орфей Холидейс, които ни съдействаха пътуването  да бъде безопасно и изпълнено с много интересна и полезна информация за местата за посещение. Благодарност отново на всички, които съдействаха това събитие да се случи и на нашите потребители, които макар и уморени, се прибраха у дома с големи усмивки.
  
Това събитие беше част от поредицата мероприятия, които Агенция за социално развитие Вижън организира във връзка с честването на своята 25-годишнина.
 
 

Освежихме базата на ЦНСТ „Подкрепа“

Освежихме базaтa на ЦНСТ „Единство“

БНТ отрази изложба на дейност „Палитра“

Изложба „Без предразсъдъци“

Предстоящо откриване на изложба „Без предразсъдъци“.